FAQ

Hieronder een overzicht met veel gestelde vragen.

Zijn de laserstralen gevaarlijk?

Nee, de stralen van de laserguns zijn niet gevaarlijk. Dit zijn infrarood stralen, welke ook in een afstandsbediening zitten. Deze zijn niet gevaarlijk voor mensen of de omgeving.

Moet ik een vest aan?

Nee, bij onze laserguns hoef je geen vest aan met een ontvanger. In al onze laserguns zitten ontvangers, wat het spelen nog leuker en realistischer maakt.

Kan ik ook overdag lasergamen?

Uiteraard kun je met onze sets ook overdag lasergamen. Alleen hoe lichter het is, hoe minder bereik je hebt met de guns. In het donker is het bereik tussen de 40 en 50 meter!

Met hoeveel teams kan ik lasergamen?

Met onze laserguns kun je maximaal 4 teams maken om tegen elkaar te spelen. Kies uit blauw, groen, rood of wit.

Met hoeveel munitiesoorten kan ik schieten?

Je kunt gebruik maken van 4 munitiesoorten op de gun. Single shot, 12 keer schieten voor je moet herladen en de tegenstander verliest 1 leven per schot. Laser gun, 6 keer schieten voor je moet herladen en de tegenstander verliest 2 levens per schot. Machine gun, 6 keer schieten voor je moet herladen en de tegenstander verliest 2 levens per schot. Plasma gun, 1 keer schieten voor je moet herladen en de tegenstander verliest 3 leven per schot.

Kan iemand vals spelen onder het spel?

Nee, wij hebben de nieuwste anti cheat guns namelijk. Met andere guns kun je je levens weer herladen als je deze uit en aan zet. Bij ons kun je alleen je levens weer opwaarderen bij de spelleider met de activerings gun.

Kunnen de guns tegen vocht en zand?

Nee, de wapens kunnen dus niet gebruikt worden in de regen. Kruipen door het zand zal dus ook niet gaan, dit omdat het de trekker van de gun negatief beïnvloed.

Hoeveel spelers kunnen er maximaal mee doen?

Er kan met een onbeperkt aantal spelers gespeeld worden in maximaal 4 verschillende teams.