Lasergamen

Met onze speciale “anti cheat” lasergamepakketten kun je lasergamen zonder dat er iemand vals speelt. De lasergun onthoudt het aantal levens, ook als de lasergun word uitgezet. Zo is het spel eerlijk voor iedereen en moet diegene waarvan de levensbalk op is nieuwe levens halen bij de spelleider die het speciale “activeringspistool” heeft.

Ook is het niet mogelijk om van teamkleur te veranderen als de lasergun één keer is geraakt. Ook wanneer de lasergun uit en weer aan word gezet zal de teamkleur hetzelfde blijven. Zo kan de speler snel verder spelen waar hij is gebleven.

Wat zit er allemaal in een pakket

 

– Laserguns inclusief batterijen
– 1 activeringsgun
– Teamlintjes in verschillende kleuren
– 2 VIP maskers
– 2 Targets voor capture the flag
– Gratis oorkondes
– Extra batterijen
– Handleiding

XL Guns
Uitleg gun

Hoe werkt het?

Met ons uitgebreide lasergamepakket kun je lasergamen met een oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal 4 teams. Wanneer je de levensbalk van je tegenstander leeg schiet moet deze weer nieuwe levens halen bij de spelleider. In totaal beschikt een XL laserpistool over 4 levensbalken, de normale laserpistolen beschikken over 3 levensbalken. Aan de hand van de lichtgevende levensbalken op het laserpistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt. Elke rode levensbalk beschikt over 3 levens. Wanneer je geraakt word of zelf schiet gaat het pistool trillen. Het is niet mogelijk om je eigen teamgenoten te raken.

Hoeveel levens er van het pistool van je tegenstander gaan als deze geraakt word hangt af met welke munitiesoort je schiet. Als je met een “single shot” schiet, dan verliest je tegenstander 1 leven. Stel je het laserpistool in op plasmagun, dan zal je tegenstander direct 3 levens verliezen (dus 1 levensbalk). Schiet je met de plasmagun dan zul je na elk schot moeten herladen, met de single shot hoef je pas na 12 schoten te herladen. Het herladen van je laserpistool kun je onbeperkt doen.

Zijn al je levens op van je laserpistool, dan moet je bij de spelleider met het activeringspistool nieuwe levens in je pistool laden. Welke speler en welk team is het minst vaak bij de spelleider geweest? Dit team zal winnen!

Interactieve targets

 

Bij elk lasergamepakket ontvang je 2 targets. In het pakket zitten 2 interactieve targets, hiermee kun je “capture the flag” spelen. De interactieve target word ingesteld door 1 keer met het pistool erop te schieten en zal nu in de teamkleur branden. Elk team verdedigd zijn of haar target en gaat op jacht naar het target van de tegenpartij. Wanneer het target 12 keer is geraakt, is het target veroverd door dat team.

VIP Maskers
Targets