Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19

Met inachtneming van de COVID-19 maatregelen kan er gebruik gemaakt worden van onze verhuurpakketten.

Op de website van de rijksoverheid vind je informatie over de huidige situatie. Via deze link kom je bij de algemene regels voor binnen en buiten. Er wordt aangegeven dat iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand dient te houden tot personen van 18 jaar en ouder. Leden van 1 huishouden en jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.  Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden.

In de algemene regels voor binnen en buiten staat ook dat er voor binnenruimtes een maximaal aantal personen geldt. Thuis mag momenteel maximaal 6 personen extra in huis worden ontvangen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee voor het maximaal aantal personen. 

Op buitenlocaties waar vooral sprake is van doorstroming van bezoekers en dus onderling contact beperkt is, geldt geen maximumaantal personen. Wel blijft altijd de 1,5-meter-afstandregel gelden voor personen vanaf 12 jaar.

Volgens het RIVM is de kans klein dat je ziek wordt als je spullen aanraakt of vastpakt. Wij doen ons uiterste best om die kans nog kleiner te maken door ons materiaal uitgebreid schoon te maken waar mogelijk d.m.v. stoom e/o met desinfecteermiddel. Om voor onszelf het risico te minimaliseren laten wij de pakketten die bij ons terugkomen wat langer staan voor wij ze uitpakken. Het duurt daarom langer dan normaal voordat je bericht ontvangt dat wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen.

Let op: De algemene informatie over de COVID-19 maatregelen op deze pagina is overgenomen vanaf de website van de rijksoverheid en voor het laatst bijgewerkt op 19 augustus 2020. Lightfight is op geen enkele manier aansprakelijk voor onjuistheden of gewijzigde informatie. Voor meer informatie, de meest actuele wijzigingen of voor vragen verwijzen wij naar www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Laatste update: 20 augustus 2020.

Iwan